EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

UKÜ'de "Hoş geldiniz haftası" tamamlandı

UKÜ'de "Hoş geldiniz haftası" tamamlandı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)'nde yeni kayıtlı öğrenciler için bu yıl ikincisi düzenlenen "Welcome Week (Hoş Geldiniz Haftası)" etkinlikleri sona erdi.

Yayın Tarihi: 20/10/14 14:45
okuma süresi: 3 dak.
UKÜ'de "Hoş geldiniz haftası" tamamlandı
A- A A+

Telsim'in ana sponsorluğu ile Kral Pop Radyo'nun medya sponsorluğunda gerçekleştirilen ve 4 gün süren "Welcome Week" etkinlikleri çerçevesinde Aydilge, Grup Piiz, Kıbrıs'ın müzik gruplarından Nio Band ve DJ'ler UKÜ'ye konuk oldu. Ayrıca UKÜ öğrencilerinden oluşan müzik grupları ve DJ performansları da hafta içindeki etkinliklerde yerini aldı. Konserlerin yanı sıra öğrenci kulüplerinin tanıtım ve yeni üye kayıtları yaptığı Kulüpler Şenliği ile Yabancı Diller Yüksek Okulu Hazırlık Bölümü öğrencilerinin ödül için yarıştığı renkli aktiviteler de 4 gün boyunca gerçekleştirildi.

Grup Piiz "Fırtına" gibi geçti

Türkiye'de ve yurt dışında sayısız konser, televizyon ve radyo programında boy gösteren Grup Piiz, "Welcome Week" etkinliklerinin üçüncü gününde Üniversite kampüsünde oluşturulan özel şenlik alanında saat 21:30'da sahne aldı. Grup kendilerine ait "Fırtınam" albümünden parçaların yanı sıra farklı sanatçıların şarkılarını da seslendirdi. Konserde en yeni yabancı şarkılara da yer veren Grup'a öğrencilerin ilgisi yoğundu. Konser öncesi UKÜ Haber Ajansı'na konuşan grup elemanları, bu yıl Kuzey Kıbrıs'taki ilk konserlerini UKÜ'de gerçekleştirdiklerini söyledi.

Şampiyonlara madalya ve ödül

Yabancı Diller Yüksek Okulu Hazırlık Bölümü öğrencilerinin dört gün boyunca kıyasıya yarıştığı turnuvanın son gününde kazananın belirlenmesi için "saman altında ödül arama" ve "puzzle" oyunu gerçekleştirildi. Çekişmeli geçen final oyunu sonucunda kazanan taraf yeşil takım oldu. Kazanan takımın üyelerine madalyanın yanı sıra kampüs içerisinde bulunan café ve restorantlarda kullanabilecekleri hediye yemek çekleri verildi.

UKÜ'lü öğrenciler müziğe doydu

Dört gün boyunca devam eden etkinliklerin ardından sahne alan DJ'ler ile birlikte coşan UKÜ öğrencileri müziğe doydu. Kıbrıs'ın ünlü DJ'lerinden Haşim Volkan ve Mr. Joker performanslarıyla öğrencilere keyifli dakikalar yaşattı. Ayrıca üniversite öğrencilerinden DJ Bougie ve DJ Oscar da hazırladıkları gösterilerle dikkat çekti. UKÜ Müzik Kulübü de seslendirdiği şarkılarla etkinliklere renk kattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.