EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ Doktora Programları'na bir yenisi daha eklendi

LAÜ Doktora Programları'na bir yenisi daha eklendi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ), 2014-2015 Akademik Yılı'nda, Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü bünyesinde açtığı Eğitim Yönetimi ve Denetimi Doktora Programı'na ilk öğrencilerini kabul edecek.

Yayın Tarihi: 21/10/14 17:39
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ Doktora Programları'na bir yenisi daha eklendi
A- A A+

Eğitim Yönetimi ve Denetimi Doktora Programı, dünyadaki eğitim bilimleri alanındaki gelişmelere paralel olarak, doktora yapmak isteyen bilim insanlarını yetiştirmeyi hedefliyor.

"AMAÇ NİTELİKLİ EĞİTİMCİ YETİŞTİRMEK"

LAÜ Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşe Canan Çetinkanat, Eğitim Yönetimi ve Denetimi doktora programıyla ilgili yaptığı açıklamada, yeni açılan programın genel amacının, nitelikli ve uzmanlaşmış öğretim elemanları yetiştirerek ülkedeki eğitim alanındaki ihtiyaçları karşılamak olduğunu söyledi.

Çetinkanat, doktora programında öğrencilere, teorik bilgiler yanında, uygulamalı dersler verileceğini belirterek öğrencilere bilimsel araştırma yapma, bilgiyi değerlendirme ve yorumlama yeteneği kazandırılacağını söyledi. Çetinkanat, bu doktora programının hedefleri arasında üniversitelerin son yıllarda hızla artan öğretim elemanı ihtiyacını karşılamak, alanına ilişkin güncel araştırmaları takip edebilen, evrensel değerlere duyarlı akademisyenler yetiştirmek olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.