EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ, 'Ada Işığı Çocuk Korusu' seçmeleri 8 Kasım'da yapılıyor

DAÜ, 'Ada Işığı Çocuk Korusu' seçmeleri 8 Kasım'da yapılıyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) bünyesinde Haziran 2013 tarihinde çalışmalarına başlayan ve bir üniversite bünyesinde kurulan ilk çocuk korosu olma özelliğini taşıyan DAÜ Ada Işığı Çocuk Korusu yeni seslerini 8 Kasım 2014 tarihinde seçmeye hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 22/10/14 14:36
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ, 'Ada Işığı Çocuk Korusu' seçmeleri 8 Kasım'da yapılıyor
A- A A+

7 – 12 yaş arası tüm çocukların başvurabileceği söz konusu seçmeler, DAÜ Müzik Öğretmenliği Koro Odası'nda saat 12:30'da gerçekleştirilecek.

Söz konusu koro DAÜ Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Öğretmenliği Programı öğretim görevlisi ve koro şefi Erkan Dağlı tarafından çalıştırılıyor. Kurulduğu günden itibaren birçok önemli çalışma ve başarıya imza atan DAÜ Ada Işığı Çocuk Korusu gerek yurt içinde gerekse yurt dışında yaptığı çalışmalarla isminden söz ettiriyor. DAÜ Ada Işığı Çocuk Korosu 2015 yılında 3. Uluslararası Çanakkale Korolor Festivali'ne katılarak hem KKTC'yi hem de DAÜ'yü tanıtmayı hedefliyor. DAÜ Ada Işığı Çocuk Korosu'nda yer almak isteyenlerin başvuru için 630 1467 numaralı telefonu aramaları gerekmektedir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.