EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ'de psikoloji çalıştayı düzenlendi

UKܒde psikoloji çalıştayı düzenlendi

İngilizce ve Türkçe olarak gerçekleştirilen çalıştayda Psikoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sirel Karakaş, UKÜ'nün akademik kadrosunda yer aldığı günden bu yana Bölüm'de katedilen mesafe ile Nöropsikoloji Laboratuvarı ve sertifika kursları hakkında öğrencileri bilgilendirdi. UKÜ Psikoloji Bölümü'nün her geçen gün eğitim kalitesinin geliştiğini belirten Karakaş, "Gelecekte araştırma merkezleri ile ön sırada yer alarak, eğitim ve bilim kurumu haline geleceğimize inanıyorum." diye konuştu.

Yayın Tarihi: 24/10/14 14:03
okuma süresi: 2 dak.
UKܒde psikoloji çalıştayı düzenlendi
A- A A+

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Fen – Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü yıllık çalıştayını gerçekleştirdi. Çevik Uraz Konferans Salonu'nda Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sirel Karakaş önderliğinde düzenlenen "Psikoloji Öğrencileri Yıllık Çalıştayı"nda Bölüm ile ilgili bilgiler verildi. Söz konusu çalıştayda ayrıca Psikoloji Kulüp Başkanlığı seçimi de yapıldı.

Psikoloji Kulübü Başkanı Mehmet Sadi Nakiboğlu da bir konuşma yaparak, daha önceki dönemlerde gerçekleştirilen etkinlikler ve kulüp yönetiminin oluşumu hakkında arkadaşlarına bilgi verdi.

Çalıştayda daha sonra Türk Psikoloji Öğrencileri Çalışma Grubu (TPÖÇG) Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi temsilcisi Utku Türkmeneri de bir tanıtım sunumu yaptı. TPÖÇG bünyesi altında yapılan etkinlikleri ve çalışmaları anlatan Türkmeneri, "TPÖÇG olarak Türkiye ve KKTC'de çalışmalar yapıyoruz. Aynı zamanda Sağlık Öğrencileri Platformu ve EFPSA (Avrupa Psikoloji Öğrencileri Platformu) ile çalışmalarımız bulunmakta. Her yıl toplantı, kongre ve ulusal öğrenci değişim programları düzenliyoruz. Bu grubun amacı üniversitemizdeki öğrencilerin ulusal ve uluslararası arenada kendilerini şimdiden tanıtması ve gelişmelerden haberdar olmasıdır." dedi.

Fen – Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü yıllık çalıştayının sonunda Psikoloji Kulüp Başkanlığı seçimi yapıldı. Üç kişinin aday olduğu seçimde Mehmet Sadi Nakiboğlu yeniden başkan seçildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.