EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ'de öğrencilere Enerji Sistemleri Bölümü'nün önemi anlatıldı

UKÜ'de öğrencilere Enerji Sistemleri Bölümü'nün önemi anlatıldı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü'nde öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Yayın Tarihi: 28/10/14 15:31
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ'de öğrencilere Enerji Sistemleri Bölümü'nün önemi anlatıldı
A- A A+

Çevik Uraz Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serkan Abbasoğlu, bölüme duyulan ihtiyaca vurgu yaparken enerji tasarrufu, enerji kaynakları ve kullanımı gibi konularda öğrencilere önemli bilgiler aktardı.

İngilizce gerçekleştirilen toplantıda Doç. Dr. Serkan Abbasoğlu, öncelikle öğrencilere UKÜ Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü hakkında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında ders ve müfredatın yanı sıra genel kurallara da değinen Abbasoğlu, enerji sistemleri alanında her geçen gün önemli gelişmeler yaşandığını belirterek bunu takip etmenin önemini vurguladı. Doç. Dr. Serkan Abbasoğlu öğrencilere, "Önemli olan bu bölümü en iyi biçimde tamamlayıp burada öğrendiklerimizi ve enerjiyi en doğru şekilde nasıl kullanabilirizi mezun olduktan sonra da topluma aktarabilmektir." diye konuştu.

Enerji azlığının birçok ülke açısından sorun oluşturduğuna da değinen Abbasoğlu, KKTC'de de bu anlamda önemli eksikliklerin ve sıkıntıların yaşandığını ifade ederek, "Gelişmiş ülkeler öğrendiklerini öğretir, yapmamız gereken de budur." dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.