EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ'den "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimine katkı

LAÜ'den "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimine katkı

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ayşen Türkman, Taş Ocakları Vakfından (TAŞOVA) Maden Mühendisi Halil Erdim öncülüğünde, Karayolları personeline yönelik düzenlenen "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitim programında seminer verdi.

Yayın Tarihi: 30/10/14 12:54
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ'den "İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimine katkı
A- A A+

Eğitime katılan personele konuyla ilgili detaylı bilgiler aktaran Türkman iş sağlığı ve güvenliği ilkelerinin yanısıra KKTC'de karayollarında yaşanan sorunlarla ilgili önerilerde bulundu. Türkman ayrıca iş yeri düzeni, organizasyon, işe alım, işe yerleştirme, eğitim ve denetleme konularında iş sağlığı ve güvenliği açısından yapılması gerekenleri anlattı.

Türkman, Lefke Avrupa Üniversitesi olarak eğitimlerde yer almaktan ve çalışanların bilinçlendirilmesine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Eğitim programı sonrasında, Karayolları Dairesi Müdürü Hasan Nihat Erduran tarafından Prof. Dr. Ayşen Türkman'a teşekkür plaketi verildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.