EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ'nün yabancı öğrencilerinden muhteşem konser

DAÜ'nün yabancı öğrencilerinden muhteşem konser

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Uluslararası Tanıtım Ofisi tarafından organize edilen ve yaklaşık 30 öğrenciden oluşan 'InterContinental Concerts' adlı DAÜ'lü öğrenci müzik grubu, geçtiğimiz günlerde Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı'nda eşsiz bir konser sahneleyip dinleyicilerden büyük ilgi gördüler.

Yayın Tarihi: 31/10/14 15:31
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ'nün yabancı öğrencilerinden muhteşem konser
A- A A+

Kıtalar arası dinleti grubu olan 'InterContinental Concerts' 10 farklı ülkeden yetenekli, sorumluluk ve bilgi sahibi yabancı öğrencilerden oluşan bir müzik grubu olup, amaçları barış, sevgi ve hayata dair olguları bir araya getirip müzik aracılığı ile sanat yapmaktır.

Saat 20:00'de başlayan konserde grup üyeleri dünyaca tanınan şarkılardan hazırladıkları repertuarları ile beğeni topladı. Grup konserinde "My life", "Unrecognized" ve "The Journey" gibi şarkılara yer verdi. Grup konser esnasında aynı zamanda 'The fellowship of EMU' adlı tanıtım filmlerini de sergilediler. Konsere birçok öğrenci, öğretim görevlisi ve velilerin yanısıra Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca da katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.