EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ'de "Yönlendirme Ve İşaret Tasarımı Çalıştayı" gerçekleştirildi

YDÜ'de "Yönlendirme Ve İşaret Tasarımı Çalıştayı" gerçekleştirildi

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü, 3. Uluslararası Medya Çalıştayı etkinlikleri çerçevesinde Yönlendirme ve İşaret Tasarımı konulu çalıştay düzenledi.

Yayın Tarihi: 14/11/14 11:00
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ'de "Yönlendirme Ve İşaret Tasarımı Çalıştayı" gerçekleştirildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İletişim Fakültesi Grafik Laboratuvarı'nda yapılan etkinliğin ilk gününde, çalıştayın yürütücüsü Fuat Boğaç Evren tarafından katılımcılara yönlendirme ve işaret tasarımı hakkında sunum yapıldı. Sunumun ardından YDÜ İletişim Fakültesi binası içerisinde çalıştay kapsamında yapılacak çalışmaların uygulanacağı yerler hakkında bilgi verildi.

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin yanı sıra üniversite dışından katılımcıların da ilgi gösterdiği çalıştayın ikinci gününde, çalışmaları için araştırma yapan katılımcılar eskizler çizip, çizimlerini bilgisayar ortamında dijital bir tasarım ürünü haline dönüştürdüler.

Çalıştayın son gününde ise katılımcılar tasarımlarını başarı ile sonlandırıp, çalıştay yürütücüsüne sundular. Katılımcıların tasarımlarını başarıyla bitirmesinin ardından YDÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili Gökçe K-Şekeroğlu ve Öğr. Gör. Gamze Anıl'ın katılımı ile katılımcılara sertifikaları takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.