EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

GAÜSEM kursları için kayıtlar devam ediyor

GAÜSEM kursları için kayıtlar devam ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (GAÜ-SEM) tarafından birbirinden farklı kişisel gelişim kurs programlarına kayıtlar devam ediyor.

Yayın Tarihi: 16/11/14 15:39
okuma süresi: 3 dak.
GAÜSEM kursları için kayıtlar devam ediyor
A- A A+
Konuyla ilgili GAÜ'den yapılan açıklamada, GAÜSEM bünyesinde bulunan birbirinde farklı kişisel gelişim, beceri ve sanat kurslarından Spikerlik, İtalyanca ve Sermaye Piyasası Lisanslama Sınavı Hazırlık kurslarına kayıtların devam ettiği bildirildi.
Kurslar ile ilgili detaylar aşağıdaki gibidir.

Spikerlik ve Sunuculuk Eğitimi,

"Hitabette galip gelen kelimeler değil, kelimelerin doğru söylenmesidir" sloganıyla kursiyerlerini bekleyen "Spikerlik/Sunuculuk" eğitim programı 7 hafta sürecektir.Eğitimde 2 hafta süresince dil ve diksiyon kullanımı, diksiyon ve ses eğitimi; 5 hafta süresince haber spikerliği ve program sunuculuğu konuları işlenecektir. 28 saatlik eğitim programı, haftada 2 gün günde 2'şer saat şeklinde profesyonel ve deneyimli spikerler tarafından verilecektir.

Sermaye Piyasası Lisanslama Sınavı Düzey 1/2/3 Hazırlık Kursu,

"Finans Piyasalarında Meslek Edinme Yolunda Önemli Bir Adım" sloganıyla kursiyerlerini bekleyen "Sermaye Piyasası Lisanslama Sınavı Düzey 1/2/3 Hazırlık Kursu" eğitim programı; Menkul Kıymet ve Sermaye Piyasa Araçları, Finansal Pazar ve Piyasalar, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve İlgili Diğer Mevzuatlar, Pay Senetleri ve Borçlanma Araçları Piyasaları, Vadeli İşlemler Piyasası ve İşlevi, FOREX Piyasaları, Yatırım Kuruluşları ve Borsa İstanbul A.Ş./Takasbank A.Ş./Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. konularını kapsamaktadır. Güncel bilgi ve sınav hazırlığı sağlayan 60 saatlik kurs programı GAÜ öğretim görevlilerinden, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (IMKB) Eski Eğitim ve Yayın Müdürü Dr. Murad KAYACAN(smmm,Bağımsız Denetçi) tarafından verilecektir.

İtalyanca Kursu,

Güz ve bahar dönemlerinde açılacak kurs, haftada bir gün ve günde 3 saat olacaktır. Eğitim, Girne Amerikan Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Oğuz KARAKARTAL tarafından verilecektir.

Ayrıca, kayıt ve ayrıntılı bilgi için Girne Amerikan Üniversitesi'ne ait 650 20 00 dahili 1619 telefon hattından bilgi alınabileceği bildirilirken, soru ve detay için gausem@gau.edu.tr adresine mail atılabileceği belirtildi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.