EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDK'da İngilizce öğretmenlerine yönelik seminer

YDK'da İngilizce öğretmenlerine yönelik seminer

Yakın Doğu Koleji , Deniz Plaza işbirliği ile İngilizce öğretmenlerine, "Etkili Okuma Nasıl Gerçekleştirilir?" konulu seminer düzenledi.

Yayın Tarihi: 17/11/14 12:06
okuma süresi: 2 dak.
YDK'da İngilizce öğretmenlerine yönelik seminer
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near east University, Nicosia) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Teaching Trainer (Öğretmen eğitmeni) Teressa Doğuelli tarafından gerçekleşen seminerde İngilizce öğretmenlerine "Teaching Effective Reading Skills" ( Etkili Okuma Becerisi Nasıl Geliştirilir?) konusuyla ilgili öğretim teknikleri verildi.

  1. ve 7. sınıflar binasında gerçekleşen seminere Ortaokul, ÖSS ve GCE binası İngilizce öğretmenleri katıldı.

Üçüncüsü düzenlenen seminerin düzenli olarak devam edeceğini vurgulayan İngilizce Bölüm Başkanı Lesley Hakseven, yeni öğretim tekniklerini takip etmek açısından bu tür seminerlerin öğretmenlere yararlı olduğunu belirtirken ingilizce öğretmenlerinin de seminerlere yoğun ilgilerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

Öğretmenlerin sorularından son derece keyif aldığını belirten Teressa Doğuelli, seminerin bitiminde Yakın Doğu Koleji İngilizce bölümüne teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.