EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ ile Politeknik Tiran Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

DAÜ ile Politeknik Tiran Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Arnavutluk'ta eğitim veren Politeknik Tiran Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Yayın Tarihi: 17/11/14 14:57
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ ile Politeknik Tiran Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı
A- A A+

17 Kasım 2014 tarihinde, DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam'ı makamında ziyaret eden Politeknik Tiran Üniversitesi Rektörü Jorgaq Kaçani ile Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Andrea Maliqari ve Dekan Yardımcısı Gjergji Islami iki üniversite arasında ilişkileri güçlendirmek adına işbirliği protokolü imzaladı.

Gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Prof. Dr. Osam, Politeknik Tiran Üniversitesi'ni ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek ileride güzel işbirlikleri gerçekleştireceklerine inandığını sözlerine ekledi. Rektör Kaçani ise DAÜ'nün eğitim kalitesinin çok iyi olduğunu bildiklerine değinerek gerçekleştirilecek olan işbirliklerinden onur duyacaklarını aktardı. DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osam ve Rektör Kaçani tarafından imzalanan iki üniversite arasındaki işbirliği protokolünün ardından DAÜ Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şebnem Hoşkara, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Özlem Olgaç Türker ile Politeknik Tiran Üniversitesi Mimarlık ve Şehircilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Andrea Maliqari ve Dekan Yardımcısı Gjergji Islami arasında iki fakülte arası ilişkileri güçlendirecek protokol imzalandı.

Gerçekleştirilen protokoller kapsamında her iki üniversite arasında öğrenci ve akademik personel değişimi yapılabileceği gibi araştırma ve bilgi paylaşımları da yapılabilecek. Gerçekleştirilen ziyarette DAÜ Akademik İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Sözen, Tanıtım İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan da hazır bulundu. Söz konusu ziyaret sırasında Prof. Dr. Osam konuklarına Kıbrıs'a özgü DAÜ logolu lefkara işi takdim etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.