EĞİTİM
okuma süresi: 3 dak.

Yakın Doğu Kreşi ile Yakın Doğu Okul Öncesi Aralık ayı kayıtları başladı

Yakın Doğu Kreşi ile Yakın Doğu Okul Öncesi Aralık ayı kayıtları başladı

Yakın Doğu Eğitim Kurumları Yakın Doğu Kreşi ile Yakın Doğu Okul Öncesinde 0-3 yaş ve 3-5 yaş arası çocuklara yönelik Aralık ayı kayıtları başladı.

Yayın Tarihi: 19/11/14 13:07
okuma süresi: 3 dak.
Yakın Doğu Kreşi ile Yakın Doğu Okul Öncesi Aralık ayı kayıtları başladı
A- A A+

Yakın Doğu Eğitim Kurumları örgün eğitimde daha fazla çocuğun kaliteli eğitim fırsatlarından yararlanabilmesi için Aralık ayının ilk haftasında da kayıt yapma imkanı sağlandığını açıkladı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, KKTC'de ilk 0-3 yaş öğrenci grubuna özgü olarak tasarlanmış olması nedeni ile bir ilk olma özelliği taşıyan Yakın Doğu Kreşi, 0-1, 1-2, 2-3 yaş gruplarındaki bebeğe sağlıklı ve güvenli bir eğitim veriyor. "Çocuklarımız eğlenerek öğrensin, sevgiyle büyüsünler" sloganı ile eğitim verilen Yakın Doğu Kreşinde, görevli öğretmenler her çocukla büyük bir titizlikle ilgilenerek, çocukların bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak, onların zihinsel, duygusal, sosyal ve dil gelişimlerini destekleyici bir eğitim sunuyor.

3-5 yaş arası çocuklara hizmet veren Yakın Doğu Okul öncesi gelenekselci ezberci eğitime son verirken, yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi teşvik ediyor. Son derece gelişmiş eğitsel teknik altyapısı ve nitelikli öğretmen kadrosuyla çocukları 1996 yılından beri 3-5 yaş grubundaki çocukları ilköğretime en iyi şekilde hazırlayan Yakın Doğu Okul Öncesi sosyal, sanatsal etkinliklere ve sportif çalışmalara da ayrı bir önem veriyor.

Yaptığı açıklamada örgün eğitimin kaliteli bir şekilde verilmesinin toplum için çok önemli olduğunu kaydeden Yakın Doğu İlkokulu Müdürü Hasan Yükselen Yakın Doğu Eğitim Kurumları olarak yıllardır kaliteden taviz vermeden nitelikli eğitim kadrosuyla yürüttüğü örgün eğitim programlarından daha fazla çocuğumuzun yararlanabilmesi için Kasım ayında da kayıt imkanı sunuduklarını ifade etti. Yükselen Kreş ve Okul Öncesi eğitimin çocuğun var olan yeteneklerinin ön plana çıkarılması ve çocuğu en iyi şekilde ilkokul eğitimine hazırlamak amacı taşıdığını belirterek, kreş ve okul öncesi eğitimin olmazsa olmaz olduğunun altını çizdi. Bu çerçevede Aralık ayının ilk haftasında kayıt imkanı sağlanması ile daha çok çocuğumuzun kaliteli eğitim alabilmesinin amaçlandığını vurgulayan Yükselen, aileleri kreş ve okul öncesi eğitim olanakları hakkında bilgi almaya davet etti.

Yakın Doğu Kreşi ve Yakın Doğu Okul Öncesi Aralık ayı kayıtları hakkında detaylı bilgi www.neu.edu.tr web sayfası ile 223 64 64 (dahili 147-232) no'lu telefondan alınabilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.