EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

CHP Milletvekili İnce ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'ne konuk oldu

CHP Milletvekili İnce ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'ne konuk oldu

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Çağdaş Düşünce Topluluğu'nun daveti üzerine "1923'ten Günümüze Çağdaş Türkiye" konulu bir seminer vermek üzere ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'na konuk oldu.

Yayın Tarihi: 21/11/14 11:16
okuma süresi: 2 dak.
CHP Milletvekili İnce ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu'ne konuk oldu
A- A A+

Üniversitelere konuk olduğu her defasında büyük heyecan duyduğunu dile getiren Muharrem İnce, TBMM'de milletvekilleriyle tartışırken bile öğrencilerin sorularının karşısında olduğu kadar terlemediğini belirterek, "Üniversite gençlerini görünce elim ayağım titrer. Heyacanla karışık bir korkudur o" dedi.

"Hayatını da savaşı da matematikle kazanacaksın"

Konuşmasında, kazanılmış tüm zaferlerin temelinde matematik olduğuna değinen CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, şunları söyledi:

"Çanakkale'de bulunduğum sırada birinin Çanakkale Savaşı sırasında ak sakallı dedelerin askerlere su taşıdığını söylediğine şahit oldum. Kendisine aynı ak sakallı dedelerin neden Sarıkamış'ta battaniye taşımadığını sordum. Çanakkale'de, Dumlupınar'da, Anafartalar'da akıllı komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Sarıkamış'ta da maceracı Enver Paşa vardı. Birinde matematik, diğerinde macera vardı. Matematik macerayı yener."

İnce: "Ölürüm, kalırım, seçilirim, seçilmem hiç fark etmez, ama ben burada kalırım"

Öğrencilerin siyaset, dış politika, ülke gündemi konularında yönelttiği soruları da yanıtlayan Muharrem İnce, son dönemde CHP içinde meydana gelen gelişmeler ile ilgili görüşlerini de paylaştı. CHP'den istifa etmesinin mümkün olmadığını belirten CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP'de her kademede görev yaptığını hatırlatarak "Benim aşkım, hayallerim, ümitlerim, üzüntülerim, sevinçlerim, her şey partimin içindedir. Ölürüm, kalırım, seçilirim, seçilmem, hiç fark etmez. Ama ben burada kalırım" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.