EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Yakın Doğu Koleji Öğretmenler Gününü kutladı

Yakın Doğu Koleji Öğretmenler Gününü kutladı

Yakın Doğu Koleji, GCE binası ile 6. ve 7. sınıflar binalarında "24 Kasım Öğretmenler Günü"nü kutladı. Tören, Ulu Önder Atatürk ve tüm şehit öğretmenler için Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Yayın Tarihi: 24/11/14 12:06
okuma süresi: 1 dak.
Yakın Doğu Koleji Öğretmenler Gününü kutladı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya gore, törende Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerinden Pınar Esendağlı bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında, Ulu Önder Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmeneliğini kabul ettiği 24 Kasım'ın, 1981 tarihinden itibaren "Öğretmenler Günü" olarak Türkiye Cumhuriyeti'nde ve KKTC'de kutlandığını belirtti. Sözlerine son verirken başta Ulu Önder Atatürk olmak üzere, mesleğe emek veren tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutladı.

Tören, öğrencilerin okuduğu şiir ve tüm öğrenciler adına Okul Müdürü Işılay Arkan'a takdim edilen çiçekle son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.