EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Denge Dergisinde Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Denge Dergisinde Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi

Türkiye'nin önemli ilaç dağıtım kuruluşlarından biri olan Selçuk Ecza Deposu, eczacılık mesleğine 10 yıldır çıkartmakta olduğu DENGE Dergisi ile de katkıda bulunmaktadır.

Yayın Tarihi: 19/12/14 09:34
okuma süresi: 2 dak.
Denge Dergisinde Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi
A- A A+

Kuzey Kıbrıs'ın tanıtıldığı 40.sayıda Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesine de geniş yer ayırıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de 22 bin eczaneye ve eczacılıkla ilgili tüm kuruluşlara (Eczacılık Fakülteleri, hastane/kamu eczacıları ilaç üreticileri vb ilaç firmaları) ulaştırılan dergide eczacılık yanında alanında uzman kişilerden, sanatçılardan kültürel konular, doğa ve turizm yazıları da yer almakta.

Kuzey Kıbrıs'ın tanıtıldığı 40.sayıda Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesine geniş yer ayırıldı. Fakülte Dekanı Prof.Dr. Rümeysa Demirdamar ile yapılan röportajın da yer aldığı yazıda fakültenin tam donanımlı laboratuvarların, laboratuvarda çalışan öğrencilerin ve öğretim üyeleri hakkında açıklamalar yer almakta .

ACPE ( Acrreditation Counsil for Pharmacy Education) İnternational Sertifikası alarak Türkiye ve Kuzey Kıbrıs'daki Eczacılık Fakülteleri arasında bir ilki başaran Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi alanında etkin öğretim üyeleri ile fark yaratmayı sürdürmektedir.

Kıbrıs'daki eczacılara yönelik meslek içi eğitim programları düzenlemekte, bu konularda KEB (Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği) ile işbirliği yapmaktadır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.