EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

YDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri seminerde

YDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri seminerde

YDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü öğrencileri ve bölüm öğretim görevlisi Uzm. Ayşe Oktan, koordinatörlüğünü ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Kütüphanesi'nin yaptığı "Bilgi Kaynaklarının Kataloglanması ve LC Sınıflama Sistemi" adlı seminere katıldılar.

Yayın Tarihi: 21/12/14 11:06
okuma süresi: 1 dak.
YDÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencileri seminerde
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü'nde gerçekleştirilen ve Boğaziçi Üniversitesi Uzman Kütüphanecisi Emine H. Gür'ün anlattığı seminerde, Bilgi ve Belge Yönetimi Bölüm öğrencileri, uygulamaya dayalı bilgilerin kendileri için son derece faydalı olduğunu ve bu türden etkinliklere katılmaktan dolayı duydukları memnuniyeti bölüm başkanları Doç. Dr.Mustafa Sağsan'a teşekkür ederek bildirdiler.

Bir gün süren seminer, beş ana konu başlığında gerçekleştirildi. Bunlar; kataloglama, kataloglama süreci, otorite kontrolü, Marc otorite alanları ve RDA.

Seminerin ardından verilen öğle yemeğinde öğrenciler, meslektaşlarıyla tanışma ve kaynaşma imkanını da buldular.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.