EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

LAÜ öğrencileri çocuklarla birlikte fidan dikti

LAÜ öğrencileri çocuklarla birlikte fidan dikti

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) Dr. Fazıl Küçük Eğitim Fakültesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık son sınıf öğrencileri Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında "Geleceğimizi Kazanalım" sloganıyla fidan dikme projesi gerçekleştirdiler.

Yayın Tarihi: 22/12/14 17:46
okuma süresi: 1 dak.
LAÜ öğrencileri çocuklarla birlikte fidan dikti
A- A A+

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Minik Afacanlar Okul Öncesi Eğitim ve Etüt Merkezi öğrencileriyle birlikte yürütülen projede fidanlar dikildi.

Proje kapsamında LAÜ öğrencileri, Minik Afacanlar Okul Öncesi Eğitim ve Etüt Merkezi öğrencileri ile yapılan etkinliğin amacının, küçük yaş öğrenci grubunda ve çocuklarda sosyal gelişimin önemi ve doğal çevrenin insan yaşamındaki önemine dikkat çekmek olduğu vurgulandı.

Gerçekleştirilen proje kapsamında okul öncesi öğrencilerinin sosyal gelişimlerinin etkili bir şekilde oluşması ve çocuklarda çevre bilincinin gelişmesinin en etkili yollarından birinin yaşayarak öğrenme olduğunu belirten Öğretim Görevlisi Anıl Sayılır, böylesi aktivitelerin çocukların paylaşma ve beraber çalışma duygularının gelişmesi, çevre ve doğa bilincinin arttırılması açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.