EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ öğrencileri Antalya'da uluslararası fuara katıldı

UKÜ öğrencileri Antalya'da uluslararası fuara katıldı

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi öğrencileri Antalya'da bu yıl 14'üncüsü düzenlenen Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı'na katıldı.

Yayın Tarihi: 22/12/14 17:47
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ öğrencileri Antalya'da uluslararası fuara katıldı
A- A A+

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, dünyanın en büyük tarım fuarları arasında gösterilen organizasyonda 650 firma ile 25'in üzerinde ülke yer aldı.

UKÜ Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Baktır öğrencileri Yusuf Kırmızısakal, Kemal Zurnacılar ve Hassan Obeid ile birlikte katıldığı 14. Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı'nın sürekli büyüyen bir organizasyon olduğunu dile getirdi.

Öğrencilerin alanlarındaki gelişim süreçlerini yakından görebilme adına söz konusu fuarın çok önemli olduğunu kaydeden Prof. Dr. İbrahim Baktır, öğrencilerden gözlem yaptıktan sonra incelemelerinden oluşan bir rapor hazırlamalarını istediğini de söyledi.

Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Baktır, Growtech Eurasia Uluslararası Sera, Tarım Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı'nın öğrenciler açısından çok faydalı ve bilgi verici geçtiğini belirterek, öğrencilerin kendilerini bu alanda geliştirmek için büyük çaba sarf ettiklerini ifade etti. Baktır, bu tür eğitim fuarlarına katılmanın önemine işaret ederek, söz konusu fuardan öğrencilerin aldıkları kazanımlarla ileride, iş hayatında başarılı birer birey olacaklarına inandığını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.