EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Berova: "Meslek liselerine daha fazla önem verilecek"

Berova: "Meslek liselerine daha fazla önem verilecek"

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, bu yıldan itibaren meslek liselerine daha fazla önem verileceğini, yeni bölümlerin açılması için çalışma başlatılacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 20/01/15 14:09
okuma süresi: 2 dak.
Berova: "Meslek liselerine daha fazla önem verilecek"
A- A A+

Milli Eğitim Bakanlığından verilen bilgiye göre, Özdemir Berova, Bayraktar Türk Marif Koleji Okul Müdürü ile Okul Aile Birliği üyeleri, Lapta İlkokulu Okul Aile Birliği üyeleri, Güzelyurt Cengiz Topel Meslek Lisesi Okul Aile Birliği üyeleri ve ayrıca AK Parti Hatay İlçe Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti.

Bakan Berova, okul temsilcileri ile görüşmelerinde, 2015-2016 öğretim yılından başlamak üzere mesleki okullara daha fazla önem verileceğini, bu konuda bazı çalışmaların başladığını, meslek okullarında yeni bölümlerin açılması için de ön çalışma başlatıldığını açıkladı.

Güzelyurt'ta tarım ve narenciye gibi alanlarda gerekli teknik eleman ihtiyaçlarının karşılanması için ön hazırlık yaptıklarını belirten Bakan Berova, okullardaki bazı eksikliklerin de yarı yıl tatilinde tamamlanacağını söyledi.

Bakan Berova, AK Parti Hatay İlçe Yönetim Kurulu üyelerini kabulünde ise, KKTC'deki Hataylıların bazı sıkıntılarının yapılacak çalışmalarla aşılabileceğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.