EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi'nde Erkan Petekkaya'ya yoğun ilgi

Yakın Doğu Üniversitesi'nde Erkan Petekkaya'ya yoğun ilgi

Yakın Doğu Üniversitesi 5. Video Müzik ödüllerinde en iyi erkek oyuncu ödülünü alan Erkan Petekkaya Yakın Doğulu öğrencilerle biraraya gelerek söyleşi gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 21/01/15 11:59
okuma süresi: 2 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi'nde Erkan Petekkaya'ya yoğun ilgi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Kütüphane Salon 4'te yoğun katılımın gerçekleştiği söyleşide, Erkan Petekkaya öğrencilerin meraklı sorularıyla karşılaştı,hayatını anlattı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide Petekkaya, insanların birbirinden farklı olmadığını, eğer oyuncu olmasaydı F-16 Pilotu ya da büyükelçi olmak istediğini anlattı.

Kendi öğerinciliği hakkında da konuşan Petekkaya, şimdiki öğrencilerle aralarında özgüven farklılığı olduğunu dile getirirken,oyuncu olamaya karar verdiğinde yaşadığı zorlu mücadelelerden söz etti.

Oyunculuk kavramının eskilerde "soytarılık" olarak nitelendirilmesinden dolayı ailesiyle zorlu bir dönem geçrimiş olduğunu, babasıyla yaklaşık bir yıl konuşmadığını ve Aynalı Tahir dizi ile barıştıklarını dile getirdi.

Söyleşi sonrası YDÜ TV mikrofonlarına konuşan ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, öğrencilerle olmaktan mutluluk duyduğunu , söyleşinin samimi dostça bir ortamda gerçekleşmiş olmasından da oldukça mutlu olduğunu söyledi.

Petekkaya, Yakın Doğu Üniversitesi'ne ve öğrencilerine hem çok samimi ve içten misafirperverliğine teşekkür etti hem de KKTC'de keyifli vakit geçirmiş olduğunu belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.