EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

DAÜ'de eğitim seminerleri devam ediyor

DAÜ'de eğitim seminerleri devam ediyor

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Yabancı Diller ve İngilizce Hazırlık Okulu (YDİHO) bünyesinde meslek içi eğitim seminerleri ve çalıştay etkinlikleri devam ediyor.

Yayın Tarihi: 22/01/15 14:41
okuma süresi: 1 dak.
DAÜ'de eğitim seminerleri devam ediyor
A- A A+

Deniz Plaza ve Macmillan Yayınevi sponsorluğunda gerçekleştirilen son etkinlikte, uzman eğitmen Teresa Doğuelli tarafından DAÜ YDİHO öğretmen eğitmeni adaylarına yönelik tam gün süren bir eğitim çalıştayı gerçekleştirildi. Çalıştayda katılımcılar, sınıf içi öğretme etkinliği gözlemi ve değerlendirmesi, eğitmen ve öğretmen rolleri gibi konularda eğitim aldılar.

DAÜ YDİHO Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, bu çalıştayın eğitmen eğitimi serisinin ilk etkinliği olduğu, serinin ayda bir kez olmak üzere beş ay boyunca devam edeceği ve bu eğitim sonunda katılımcıların öğretmen eğitmeni sertifika belgelerini almaya hak kazanacakları belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.