EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ Kuruluş Yasa Tasarısı hakkında ön görüşme yapıldı

DAÜ Kuruluş Yasa Tasarısı hakkında ön görüşme yapıldı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kuzey Kıbrıs Eğitim Vakfı ve DAÜ Kuruluş Yasa Tasarısı'nı görüşen Meclis özel komite üyeleri, DAÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam ile bir araya gelerek DAÜ Kuruluş Yasa Tasarısı hakkında ön görüşme yaptı.

Yayın Tarihi: 23/01/15 16:19
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ Kuruluş Yasa Tasarısı hakkında ön görüşme yapıldı
A- A A+

DAÜ'den yapılan açıklamaya göre, DAÜ'nün yapısını demokratikleştirmek, özerklik kazandırmak ve kurulların karar alma mekanizmalarında yer almalarını sağlamak amacıyla hazırlanan DAÜ Kuruluş Yasa Tasarısı'nın son hali, komite üyelerinin DAÜ yönetimi ve 3 sendika ile görüşmeleri sonucunda tamamlanacak.

Kuzey Kıbrıs Eğitim Vakfı ve DAÜ Kuruluş Yasa Tasarısı'nı görüşen özel komite, CTP-BG milletvekillerinden Doç. Dr. Tufan Erhürman, Erkut Şahali, Ferdi Sabit Soyer ve Asım Akansoy; UBP milletvekillerinden Dr. Erdal Özcenk, Ersan Saner ve Dursun Oğuz; DP-UG Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu ve TDP Milletvekili Hüseyin Angolemli'den oluşuyor.

Toplantıya DAÜ'den de Rektör Vekili Prof. Dr. Necdet Osam, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hıfsiye Pulhan, Mali İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Salih Katırcıoğlu, İdari İşlerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Özer ve Tanıtım İşlerinden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Amca katıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.