EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Öğrencileri görsel şölen sunmaya devam ediyor

YDÜ Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Öğrencileri görsel şölen sunmaya devam ediyor

YDÜ İletişim Fakültesi, Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü 2014-2015 Güz Dönemi Öğrenci Projeleri Sergisi, halen izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 26/01/15 12:03
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü Öğrencileri görsel şölen sunmaya devam ediyor
A- A A+

YDÜ Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü'nün (GİT ) geleneksel hale gelmiş her dönem sonu açılan proje sergileriyle öğrenci çalışmaları gözler önüne taşınıyor.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İletişim Fakültesi, Sergi Alanı'nda yer alan ve 20 Şubat 2015'e kadar açık olacak sergide, öğrencilerin bir dönem boyunca ders sorumluları ile birlikte yürüttükleri Bilgisayar Tasarımına Giriş, İllüstrasyon, Grafik Tasarım, Bölüm Projesi, Tipografi, Temel Fotoğrafçılık, Reklam Fotoğrafçılığı ve Stüdyo Fotoğrafçılığı derslerinin projelerine yer veriliyor.

Sergide; Doç. Dr. Gökçe Keçeci Şekeroğlu sorumluluğundaki Tipografi ve Bölüm Projesi derslerinde, öğrencilerin mezuniyet projeleri, serbest tipografik afiş tasarımları ve kavramsal yüzey çalışmaları yer alırken, Öğr. Gör. Gamze Anıl'ın yürüttüğü Bilgisayar Tasarımına Giriş, İllüstrasyon, Grafik Tasarım ve Yayın Tasarımı derslerinde de; farklı dokularla yüzey değerlendirme, fotoğraflarla karakter oluşturma, kurumsal kimlik, dergi ve gazete tasarımları yer alıyor.

Bu çalışmalara ek olarak sergide; Öğr. Gör. Gazi Yüksel'in vermekte olduğu Temel Fotoğrafçılık, Reklam Fotoğrafçılığı ve Stüdyo Fotoğrafçılığı derslerinde uygulanan portre çekimi ve ürün tanıtım projeleri de sanat severlerle buluşuyor.

Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü öğrencileri gerçekleştirdikleri bu serginin ardından, şimdiden yeni projeler üretme hazırlıklarına başladıklarını belirterek yeni çalışmalarda izleyicileriyle buluşacaklarını açıkladılar.

Görsel İletişim ve Tasarım alanına ilgi duyan herkese açık olan GİT 2014-2015 Güz Dönemi Öğrenci Projeleri Sergisi, 20 Şubat 2015 Cuma gününe kadar hafta içi her gün 08:00-17:00 saatleri arasında izlenebilir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.