EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'nün 2 doktora programına YÖK'ten onay

LAÜ'nün 2 doktora programına YÖK'ten onay

Lefke Avrupa Üniversitesi'nin iki doktora programı Türkiye Yüksek Öğretim Kurumu'ndan (YÖK) onay aldı.

Yayın Tarihi: 26/01/15 16:50
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'nün 2 doktora programına YÖK'ten onay
A- A A+

İşletme Doktora Programı ile Mimarlık Doktora Programı'na YÖK'ten onay olan LAÜ, Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü bünyesinde eğitim verecek doktora programlarına öğrenci kabul edecek.

1996–1997 Eğitim Öğretim yılından itibaren yüksek lisans düzeyinde eğitim-öğretim faaliyetini sürdüren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, genişleyen akademik kadrosuyla doktora düzeyinde de eğitim sürecini başlattı. İşletme alanında yönetim-organizasyon, pazarlama, muhasebe ve finans, insan kaynakları yönetimi, sayısal yöntemler, yönetim bilişim sistemleri ve örgüt psikolojisi bilim dallarını kapsayan İşletme Doktora Programı'nda İngilizce dilinde eğitim verilecek.

Saygın doktora programlarından biri olmayı; araştırma yoluyla yeni kuramlar, uygulamalar ve teknolojiler geliştirmeyi; evrensel bilim ölçütlerine dayalı araştırmalar yapmayı; uluslararası ortak araştırma projeleri yapmayı; gerek yerel gerekse dünya sorunlarına çözüm bulacak bilgiyi üretmeyi amaçlayan Mimarlık Doktora Programı'nın eğitim dili İngilizce olacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.