EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Okullar daha hijyen ve daha sağlıklı tuvaletlere kavuşuyor

Okullar daha hijyen ve daha sağlıklı tuvaletlere kavuşuyor

Milli Eğitim Bakanlığı ile Decomar Mermer ve Granit Şirketi arasında, Milli Eğitim Bakanlığı'nın kontrol ve yönetiminde bulunan, okullarda lavabo, mutfak, laboratuar, v.b kullanımı için ihtiyaç duyulan bankoları, Decomar Şirketi tarafından Bakanlığa hibe etmeyi ve sözkonusu bankoların montaj işlerini de hiç bir ücret talep etmeden yapmak için 2014 yılında imzalanan protokol gereğince ilk proje tamamlandı.

Yayın Tarihi: 27/01/15 11:42
okuma süresi: 2 dak.
Okullar daha hijyen ve daha sağlıklı tuvaletlere kavuşuyor
A- A A+

Proje kapsamında tamamlanan, Lefkoşa 9 Eylül İlkokulu tuvaletlerinin lavobo ve tezgahları, Decomar şirketi direktörü Kemal Uyumsal tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Donatım ve İnşaat İşleri Şube Amiri Fuat Çelebi'ye teslim edildi.

Teslim sırasında Decomar Direktörü Kemal Uyumsal, 2014 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ile gerçekleştirilen protokol gereğince, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Decomar Şirketi olarak Belenco marka banko tezgahlarının, okullarda kullanılarak, öğrencilerin hijyen ortamda eğitim görmelerine katkı sağlamak amacında olduklarını belirtti.

İlk olarak 9 Eylül İlkokulu'nun tuvalet tezgahlarının tamamlanarak teslim edilmesinden duyduğu mutluluğu ve heyecanı dile getiren Uyumsal, sırada Kumyalı İlkokulu ve Gönyeli İlkokulu bulunduğunu, ardından da tüm okullarda bu projenin uygulanarak teslim edileceğini söyledi.

Decomar Şirketi Direktörü Kemal Uyumsal, Belenco markasının tüm okullarda uygulanmasının öğrencilerin hijyen ve sağlıkları açısından büyük önem taşıdığını belirterek, Decomar şirketinin sadece kar amacı güden bir firma değil, sosyal sorumluluk projelerine de önem veren bir anlayışla faaliyet gösterdiğinin altını çizdi.

Decomar Şirketi'nin protokol gereği projesi tamamlanan tuvalet tezgahlarnı teslim alan Milli Eğitim Bakanlığı Donatım ve İnşaat İşleri Şube Amiri Fuat Çelebi de yaptığı kısa konuşmasında, Decomar Şirketi'ne Milli Eğitim Bakanlığı adına teşekkür ederek, bu örnek davranışın, öğrencilere daha hijyen ve sağlıklı bir ortamda eğitim imkanı sağlayacağını söyledi.

Çelebi, Decomar Şirketi'nin ortaya koymuş olduğu sosyal sorumluluk projesinin de tüm özel şirketlere de örnek olmasını, böylesi projelerin devamını diledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.