EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ İngilizce Hazırlık Okulu 'OTA'ya ev sahipliği yapacak

LAÜ İngilizce Hazırlık Okulu 'OTA'ya ev sahipliği yapacak

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) İngilizce Hazırlık Okulu, dünyanın en saygın öğretmen kurslarının arasında yer alan "Oxford Teachers Academy" kursuna ev sahipliği yapıyor.

Yayın Tarihi: 27/01/15 15:56
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ İngilizce Hazırlık Okulu 'OTA'ya ev sahipliği yapacak
A- A A+

Etkinlik, LAÜ Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda 28-29 ve 30 Ocak 2015 tarihlerinde 09.00-17.00 saatlerinde yapılacak.

M. Kemal Deniz Ltd, Oxford University Press ve LAÜ İngilizce Hazırlık Okulu işbirliği ile gerçekleştirilecek olan ve Oxford University Press'e bağlı en saygın uzmanlar tarafından 3 gün boyunca verilecek olan kursta, bu yıl 'Teaching English to Adults' modülü ele alınacak.

Böylesi geniş kapsamlı ve prestijli bir kursun LAÜ'de yapılmasıyla ilgili bilgi veren, LAÜ İngilizce Hazırlık Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Emre Debreli, etkinliğe KKTC'de bulunan birçok üniversiteden öğretim görevlilerinin, belirlenen kotalar çerçevesinde katılacağını belirterek, OTA'nın dil eğitiminde büyük ve saygın organizasyonlardan biri olduğu söyledi. Debreli, dünyanın en önde gelen İngilizce öğretmen gelişimi programlarından biri olan Oxford University Press'in Oxford Teachers' Academy Kursu'na LAÜ Hazırlık Okulu'nun ev sahipliğinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.