EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de kayıtlar başladı

LAÜ'de kayıtlar başladı

LAÜ, 2014-2015 Akademik Yılı'nda bünyesine kattığı yeni yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci kabul edecek.

Yayın Tarihi: 31/01/15 13:21
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de kayıtlar başladı
A- A A+

Lefke Avrupa Üniversitesi 2014-2015 Akademik Yılı kapsamında Türkiye Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) ve Yüksek Öğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu (YÖDAK) onaylı yüksek lisans ve doktora programlarına kayıtlarını başlattı.

LAÜ, Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Araştırma Enstitüsü'ne bağlı yüksek lisans ve doktora programlarına öğrenci kabul edecek. Adaylar, başvuru için gerekli bilgileri www.eul.edu.tr internet adresinden veya 660 20 00 (2841) numaralı telefondan ulaşabilecek. Başvuru formu ise Kayıt Kabul ve Öğrenci İşleri Müdürlüğü'nden veya internet adresinden temin edilebilecek.

Lefke Avrupa Üniversitesi Bahar Dönemi'nde başvuru kabul edeceği yüksek lisans ve doktora programları şöyle:

Yüksek lisans programları; Şantiye Yönetimi, İşletme, Uluslararası İlişkiler, Mimarlık, Çevre Bilimleri, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, İletişim Bilimleri (Türkçe), Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Uluslararası Ekonomi ve Finans, Sağlık Yönetimi (Türkçe), Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (Türkçe), İngilizce Öğretmenliği, Yönetim Bilişim Sistemleri, Eğitim Yönetimi ve Denetimi (Türkçe), Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi (Türkçe), Özel Eğitim (Türkçe).

Doktora programları; İşletme, Mimarlık, İletişim Bilimleri (Türkçe), Bilgisayar Mühendisliği, Bahçe Bitkileri Üretimi ve Pazarlaması, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık (Türkçe), Eğitim Yönetimi ve Denetimi (Türkçe).

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.