EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ bahar dönemi pedagojik formasyon başvuruları 2 şubat'ta başlıyor

GAÜ bahar dönemi pedagojik formasyon başvuruları 2 şubat'ta başlıyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30'uncu yılını kutladığı 2014-2015 Akademik yılı bahar dönemi için Pedagojik Formasyon başvuruları için duyuru yayınladı.

Yayın Tarihi: 31/01/15 14:01
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ bahar dönemi pedagojik formasyon başvuruları 2 şubat'ta başlıyor
A- A A+

Son Başvuru Tarihi 13 Şubat 2015 Cuma

Konuyla ilgili GAÜ'den yapılan açıklamada, 2014-2015 Bahar Akademik dönemi Pedagojik Formasyon Eğitim Sertifikası başvurularının 2-13 Şubat 2015 arasında kabul edilceği bildirildi. Yeni mevzuata uyarınca, sadece mezun ve son sınıf öğrencilerinin başvuru yapabilecekleri belirtilen açıklamada, başvuruları uygun görülen adayların www.gau.edu.tr web sitesinden ilan edilerek, 16-20 Şubat 2015 arasında internet üzerinden kayıt işlemlerinin gerçekleştirilebileceği bildirildi.

Ayrıca, program ücretinin 2.050 TL olduğu ifade edilen açıklamada, 2 taksit halinde ödeme imkanının bulunduğu, başvuru için gerekli belgelerin ise, Mezun Öğrenciler için; Başvuru Dilekçesi, Kimlik Kartı Fotokopisi, Transkript, Lisans Diploması ( Mezuniyet Belgesi); Son Sınıf Öğrencileri için; Başvuru Dilekçesi, Kimlik Kartı Fotokopisi, Transkript ve Öğrenci Belgesi olduğu belirtildi.

Ders başlangıç tarihinin 27 Şubat 2015 olduğu bildirilen açıklamada, gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde gönderilmesi gerektiği ve eksik veya geç başvuruların kabul edilmeyeceği vurgulandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.