EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Berova: "Eğitim sistemi sürekli güncellenme istiyor"

Berova: "Eğitim sistemi sürekli güncellenme istiyor"

Milli Eğitim Bakanı Berova, eğitim müfradat çalışmalarının yapıldığını, yapılan çalışmalara paralel olarak digital yayıncılığında okullarda yerleşmesi için ön hazırlıkların planlanması ile ilgili çalışmaların da devam ettiğini açıkladı.

Yayın Tarihi: 25/02/15 10:34
okuma süresi: 2 dak.
Berova: "Eğitim sistemi sürekli güncellenme istiyor"
A- A A+

Milli Eğitim Bakanı Özdemir Berova, Mc Milan Education Güney Avrupa Bölge Müdürü Nick Apton ile Deniz Plaza Direktörü Turgay Deniz ve Erdem Hacıfazlıoğlu'nu bakanlıkta kabul etti ve bir süre görüştü.

Görüşme sırasında söz alan Deniz Plaza Direktörü Turgay Deniz, Deniz Plaza olarak sadece eğitim araç ve gereçlerini temin etmediklerini bunun yanı sıra bakanlıkta istişare halinde okullarda eğitmenlere yönelik seminerler düzenlediklerini söyledi ve bu konuda bugüne kadar yaptıkları çalışmaları Bakan Berova'ya anlattı. Deniz, KKTC'ye direk olarak yayın evlerinden ders kitapları getirdiklerine dikkat çekti ve aynı yayın evinin kitaplarının Güney'de ve Türkiye'de KKTC'deki fiyatının çok daha üstüne satıldığını hatırlattı.

Bakan Berova'da eğitim sisteminin ileri ki yıllarda digital yayıncılağa gececeğini söyledi ve bu konuda şimdiden hazırlıklara başlamanın önemine değindi. Bakan Berova, "bir anda değil ama kademeli olarak dünya ile birlikte bizde değişen eğitim sürecinin bir parcası olmak zorundayız. Bu konuda ilgili dairemiz çalışıyor" dedi.

Bakan Berova, eğtim sisteminin gelişen çağa ayak uydurmaya çalıştığını anımsattı ve her yıl eğitim sisteminin güncellenmesi gerektiğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.