EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

UKÜ burs sıralama sınav tarihi belli oldu

UKÜ burs sıralama sınav tarihi belli oldu

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ)'nin KKTC liselerinden geçmiş yıllarda mezun olmuş veya bu yıl mezun olacak KKTC ve T.C. vatandaşı öğrencilere yönelik "Burs Sıralama Sınavı"nın tarihi belli oldu. Sınavda başarılı olan öğrenciler %100, %75 ve %50 burs alma hakkı kazanacak.

Yayın Tarihi: 26/02/15 12:14
okuma süresi: 2 dak.
UKÜ burs sıralama sınav tarihi belli oldu
A- A A+
Burs Sıralama Sınavı, 4 Haziran Perşembe saat 10:00'da UKÜ Haspolat Kampüsü'nde düzenlenecek. Sınav için başvurular 3 Haziran Çarşamba günü mesai bitimine kadar devam edecek.
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, 72 farklı ülkeden 9000'e yakın öğrenci sayısıyla 10 fakülte (Eğitim, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim, Güzel Sanatlar, Mühendislik, Eczacılık, Sağlık Bilimleri, Tarım Bilimleri ve Teknolojileri, Fen-Edebiyat, Hukuk) ve bu Fakültelere bağlı 42 lisans programı ile eğitim vermektedir. Ayrıca, 4 yıllık programların bulunduğu Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve 2 yıllık programların bulunduğu Meslek Yüksekokulu, Adalet Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Meslek Yüksekokulu bulunmaktadır.
Başvuru için Gerekli Belgeler
Üniversite'nin düzenleyeceği Burs Sıralama Sınavı'na katılacak KKTC vatandaşı aday öğrencilerden istenen belgeler KKTC kimlik kartı fotokopisi ve iki adet vesikalık fotoğraf; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler için istenen belgeler ise KKTC Lisesi'nde okuyor veya mezun olduğuna dair belge, T.C. nüfus cüzdanı fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf olarak belirlendi.
Sınava katılacak adaylar 671 11 11 numaralı telefonun 2024 dahili hattını arayarak Kayıt Kabul Müdürlüğü'ne ulaşarak veya www.ciu.edu.tr web adresini ziyaret ederek daha ayrıntılı bilgi alabilirler.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.