EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ gelişim projelerine ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

GAÜ gelişim projelerine ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) 30'uncu yılını kutladığı 2014-2015 Akademik yılında gelişim projelerine ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Yayın Tarihi: 28/02/15 14:36
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ gelişim projelerine ve yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor
A- A A+

GAÜ Kıbrıs yerleşkesi Girne Kampüsü Millenium Başkanlık Ofisi toplantı salonunda GAÜ Kurucu rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Yöneticiler Kurulu Başkan yardımcıları Olgun Üstün ve Cemile Esenyel'in yanısıra, GAÜ Sağlık Yatırımları Koordinatörü Günhan Nalbantoglu, Le Chateau Lambousa Genel Müdür Yardmcısı Ufuk Çağa ve sunum gerçekleştirmek üzere İç Mimar Mukaddes Pala ve Aykut Türker katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda öncelikli olarak Kardeş Üniversite Kıbrıs Amerikan Üniversitesi'nin (KAÜ) yapılanma süreci ele alınırken, GAÜ Dental Clinic, Üniversite Hastanesi, Spa Merkezleri ve Yeni Kolej Kampüsü üzerine sunumlar gerçekleştirildi.

Konuyla iligli açıklamada bulunan GAÜ Kurucu Rektörü ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat Akpınar, toplantı dahilinde kardeş üniversite KAÜ, GAÜ Dental Clinic, Üniversite Hastanesi, Yeni Kolej Kampüsü ve Spa Merkezleri ile ilgili projelerin tamamlanma noktalarına yaklaştıklarını belirterek, üzerlerinde son düzenlemeleri yaptıklarını vurguladı. Akpınar, özellikle sağlık alanında ülkede varolan çok önemli bir ihtiyacı toplumsal fayda ve topluma hizmet ilkeleri çerçevesinde karşılamayı GAÜ olarak ana amaç edindiklerini altını çizerek, bunun dışında, Le Chateau Lambousa Hotel bünyesinde hizmete açılacak olan Spa Merkezleri ile halka en kısa zamanda hizmet vermeyi planladıklarını ifade etti. Bunun yanında Amerikan Koleji için planlanan yeni kampüs alanı ile ilgili, çağa uygun ve gelişime açık modern bir yapıya sahip teknolojik yapılar ortaya koyacaklarını söyleyen Akpınar, Lefkoşa'da kurulan Kardeş üniversite KAÜ içinse, Kültürel yapıya saygılı, geçmişi günümüze yansıtan çağa uygun bir eğitim alanı ile en kısa zamanda faaliyette olacaklarını bildirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.