EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

YGS öncesi son deneme sınavına GAÜ'de yoğun ilgi

YGS öncesi son deneme sınavına GAÜ'de yoğun ilgi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ), 30'uncu yılını kutladığı 2014-2015 Akademik yılında üniversite adaylarına yönelik Pi-Analitik dershaneleri ile iş birliğinde YGS gerçekliğinde deneme sınavı gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 02/03/15 13:13
okuma süresi: 1 dak.
YGS öncesi son deneme sınavına GAÜ'de yoğun ilgi
A- A A+

GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kapüsü Freedom Complex'de gerçekleşen sınava, üniversite adayı öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, sınav salonları sonuna kadar doldu.

Freedom Complex Amfi dersliklerinde gereçkeleşen sınavın ardından, GAÜ Uluslararası Kongre Merkezi Spectrum Hall'de gerçekleştirilen eğlence programında öğrenciler hoşca vakit geçirdi. Eğlence programında ilk olarak GAÜ KKTC Pazarlama Müdürü Emrah Adaklı açılış konuşmasını gerçekleştirirken, ardından GAUBAND müzik grubu müzik dinletisi, Türkiye şampiyonu Sahne Sanatları Yüksekokulu öğrencilerinin dans performansı ve ardından GAÜ tiyatro kulübünün skeç gösterileri aday öğrencilere sunuldu.

Programın sonunda sınava katılan öğrenciler arasında yapılan çekilişte, kazanan öğrencilere süpriz ödüller dağıtıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.