EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KTÖS yarın uyarı grevi yapacak

KTÖS yarın uyarı grevi yapacak

KTÖS, Şht. Ertuğrul İlkokulu'nda yönetimle yaşanan ve ilgili denetim raporlarına da giren sorunları giderme konusunda Eğitim Bakanlığı'na görev ve sorumluluklarını hatırlatmak amacıyla 4 Mart Çarşamba günü 08.00-11.00 saatleri arasında uyarı grevi yapacağını açıkladı. Açıklama şöyle:

Yayın Tarihi: 03/03/15 15:58
okuma süresi: 2 dak.
KTÖS yarın uyarı grevi yapacak
A- A A+

"Eğitimde yaşanan sorunların en önemli bacaklarından biri de eğitimin yönetimidir. Yıllardan beri partizanca atamalar nedeni ile parti organı durumuna getirilen devlet kurumları, uygulamaları ile adam kayırmaya çanak tutmaktadırlar. Okullarda görevini aksatan, görev yerine gitmeyen, mesaiye geç gitmeyi alışkanlık haline getiren öğretmenlerle, demokratik olmayan uygulamalar yapan okul yöneticileri, partizanca korunmaktadır. Eğitim Bakanlığı yasalar önünde eşit davranışta bulunması gerekirken bazı öğretmen ve yöneticilere ayrıcalık yapmaya devam etmektedir.

Eğitimde yaşanan bu yozlaşmaya yönelik değerlendirme yapan sendikamız, Şht. Ertuğrul İlkokulu'nda yönetimle yaşanan ve ilgili denetim raporlarına da giren sorunları giderme konusunda eyleme gitme kararı almıştır. Şht Ertuğrul İlkokulu bir başlangıç olup bu okulda uzun bir süreden beri devam eden sorunu çözmek ve Eğitim Bakanlığı'na görev ve sorumluluklarını hatırlatmak amacıyla 4 Mart Çarşamba günü 08.00-11.00 saatleri arasında uyarı grevi yapılacaktır. 4 Mart Çarşamba günü saat 09.30'da Eğitim Bakanlığı önünde, Eğitim Bakanlığı'nı protesto etmek amaçlı yazılı açıklama yapılacaktır."

Saygılarımızla

Şener Elcil

KTÖS Genel Sekreteri

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.