EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

British University of Nicosia 12. Ulusal Geriatri Kongresinde temsil edildi

British University of Nicosia 12. Ulusal Geriatri Kongresinde temsil edildi

British University of Nicosia CEO'su Prof. Dr. Hülya Harutoğlu, Kıbrıs Geriatri Vakfını ve British University of Nicosia'ı, 5-6 Mart 2015 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilen 12. Ulusal Geriatri Kongresinde temsil etti.

Yayın Tarihi: 20/03/15 17:26
okuma süresi: 2 dak.
British University of Nicosia 12. Ulusal Geriatri Kongresinde temsil edildi
A- A A+

BUN Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı ve aynı zamanda Kıbrıs Geriatri Vakfı Başkanlığını da yürüten Prof. Dr. Harutoğlu, katıldığı kongrede Geriatride Koruyucu Tıp Uygulamaları oturumunu yönetti. Kıbrıs Geriatri Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hülya Harutoğlu, dünya nüfusunun her geçen gün yaşlandığını ve yaşam süresi uzayan yaşlı insanların toplum içindeki oranının giderek arttığına dikkat çekti.

Prof. Dr. Harutoğlu, yaşlanma ve yaşlıların sağlık sorunları ile uğraşan bilim insanlarının, bu gerçekler karşısında kayıtsız kalmayarak kurdukları Kıbrıs Geriatri Vakfı ile Türkiyeden Türk Geriatri Vakfıarasında yürütülecek işbirliği ile yaşlıların yaşam kalitelerini yükseltmek için yeni projeler geliştirebileceklerini söyledi. Prof. Dr. Harutoğlu, British University of Nicosia CEO'su olarak yaşlılarla ilgili planlanan projelere üniversite ve vakıf işbirliği ile gereken katkıyı sağlamaya hazır olduklarını ve British University of Nicosia'nın toplumla entegrasyonunu sağlamayı önemsediğini sözlerine ekledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.