EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ ev sahipliğinde "Unıversıty Of The Future" konferansı gerçekleştiriliyor

YDÜ ev sahipliğinde “Unıversıty Of The Future” konferansı gerçekleştiriliyor

Yakın Doğu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, European Business Assembly (EBA) tarafından düzenlenecek olan ve Oxford Academic Union (OAU) ile Club of Rectors'ün katılımları ile 25-26 Mart 2015 tarihlerinde "University of the Future: University Cities and Health Tourism" başlıklı uluslararası bir konferans gerçekleştiriliyor.

Yayın Tarihi: 21/03/15 10:12
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ ev sahipliğinde “Unıversıty Of The Future” konferansı gerçekleştiriliyor
A- A A+

YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'e Socrates Ödülünü takdim etmiş olan EBA, içerisinde bulunduğumuz 2015 yılında Yakın Doğu Üniversitesini Geleceğin Üniversitesi (University of the Future) olarak seçti. Bu çerçevede, Rektörlerin, bilim insanlarının ve iş insanlarının yoğunlukla iştirak edeceği Konferans bünyesinde ödüle layık görülen bilim insanlarına ödülleri de takdim edilecektir.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 25 Mart 2015 Çarşamba günü saat 10:00'da YDÜ Büyük Kütüphanede gerçekleştirilecek olan University of the Future Konferansının açılış konuşmalarını EBA Genel Başkanı Prof. Dr. John Netting, KKTC Cumhurbaşkanı Sn. Dr. Derviş Eroğlu ve YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel yapacaklardır.

Konferans çerçevesinde, 26 Mart 2015 tarihinde YDÜ Büyük Kütüphane salonlarında eşzamanlı olarak saat 10:00–12:30 arasında yürütülecek paneller ise şu şekilde olacaktır; Investment Opportunities in North Cyprus (Kuzey Kıbrıs'ta Yatırım Olanakları), Health Tourism (Sağlık Turizmi) and University of the Future (Geleceğin Üniversitesi).

Adı geçen panellerde ülkemizden katılacak konuşmacılar arasında, YÖDAK Başkanı Sn. Prof. Dr. Hüseyin Gökçekuş, Lefkoşa Belediye Başkanı Sn. Mehmet Harmancı, Girne Belediye Başkanı Sn. Nidai Güngördü, Ticaret Odası Başkanı Sn. Fikri Toros, Sanayi Odası Başkanı Sn. Ali Çiralı, YAGA Direktorü Sn. Berkan Tokar, GİAD Başkanı Sn. Ceyhun Tunalı yer alacaklardır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.