EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ'de atanması gerçekleşen Doçentler belgelerini aldı

YDܒde atanması gerçekleşen Doçentler belgelerini aldı

Yakın Doğu Üniversitesi Yükseltme ve Atama Yönetmeliğinin tüm kriterlerini yerine getiren 9 öğretim üyesi doçentliğe yükseltildi.

Yayın Tarihi: 25/03/15 11:05
okuma süresi: 2 dak.
YDܒde atanması gerçekleşen Doçentler belgelerini aldı
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Rektörlük Binasında gerçekleşen törene YDÜ Rektör Yardımcısı ve Akademik Personel'in Yükseltilme Komisyonu Başkanı Prof.Dr. Fahrettin Sadıkoğlu ile belgelerini almaya hak kazanan öğretim üyeleri hazır bulundular.

Törende konuşan YDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fahrettin Sadıkoğlu "Üniversitemizde Doçentlik ve Profesörlüğe yükseltilen öğretim üyelerimize belgelerinin bir törenle verilmesi geleneksel bir hal almıştır. Ağır olan yükseltilme ve atanma kriterlerimizi yerine getirmekle ayrıca dünya bilimine yaptığınız katkılardan dolayı sizleri kutlar, başarılarınızın devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

Yakın Doğu Üniversitesi'nin yıldan yıla başarılarının arttığına dikkat çeken Prof. Dr. Sadıkoğlu, eğitim ve araştırmaya önem veren üniversite yönetimine ve Kurucu Rektör Dr. Suat İ. Günsel'e teşekkürlerini sundu.

YDÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Fahrettin Sadıkoğlu konuşmasının ardından ; Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Kaya Süer,Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı'ndan Doç.Dr. Cenk Conkbayır, Farmasotik Kimya Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Dudu Özkum, Tıp Fakültesi Spor Hekimliği Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Hasan Ulaş Yavuz, Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Ferhat Harman, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Fezile Özdamlı, Türkçe Eğitimi Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Ahmet Güneyli, Fen Eğitimi Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Aşkın Kiraz ve Filoloji Anabilim Dalı'ndan Doç. Dr. Mustafa Kurt'a doçentlik belgelerini takdim ederek tören sona erdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.