EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

YDÜ ev sahipliğinde "Sağlık Turizmi" Uluslararası konferansta masaya yatırılıyor

YDÜ ev sahipliğinde “Sağlık Turizmi” Uluslararası konferansta masaya yatırılıyor

Yakın Doğu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, European Business Assembly (EBA) tarafından düzenlenecek olan ve Oxford Academic Union (OAU) ile Club of Rectors'ün katılımları ile 25-26 Mart 2015 tarihlerinde "University of the Future: University Cities and Health Tourism" başlıklı uluslararası bir konferans gerçekleştirilecektir.

Yayın Tarihi: 25/03/15 13:08
okuma süresi: 1 dak.
YDÜ ev sahipliğinde “Sağlık Turizmi” Uluslararası konferansta masaya yatırılıyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, açılışının 25 Mart 2015 Çarşamba günü gerçekleştirilecek olan University of the Future Konferansının 2. gününde alanında uzman yurtiçi ve yurtdışından davetli konuşmacılar ile Sağlık Turizmi mercek altına alınacak.

Oturum başkanlığını YDÜ Diş Hekimliği Hastanesi Başkanı Prof. Dr. Hikmet Solak'ın yapacağı Panelde, Anglo-Turkish Healthcare Professional Association'dan Sn. Dr. Fatma Bozkurt, Medibiz'den Sn. Dr. Murat Dayanıklı, Europe for the Medical Tourism Association'dan Sn. Jeffrey Coxon, Rusya Doctor Azim Ltd'den Sn. Dr. Anwarul Azim, Ukrayna Association of Manual Therapy'den Sn. Mykola Nasikovskyy ve Umman Dofar Üniversitesinden Sn. Ahmmed Ibrahem Al Mafrachi birer sunum gerçekleştireceklerdir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.