EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

KTÖS: "Eğitim Bakanlığı sorunları geçiştirmeye yönelik tavır sergiliyor"

KTÖS: "Eğitim Bakanlığı sorunları geçiştirmeye yönelik tavır sergiliyor"

KTÖS, Eğitim Bakanı Özdemir Berova'ya mektup göndererek, Şht. Ertuğrul İlkokulu'nda yaşanan sorunlara çözüm bulununcaya kadar uyarı grevinin devam edeceğini bildirdi. Sendikanın konuyla ilgili yaptığı açıklamada Eğitim Bakanlığını sorunları geçiştirmeye yönelik tavır sergilemekle suçladı.

Yayın Tarihi: 25/03/15 16:33
okuma süresi: 2 dak.
KTÖS: "Eğitim Bakanlığı sorunları geçiştirmeye yönelik tavır sergiliyor"
A- A A+

"Şht. Ertuğrul İlkokulu'nda yaşanan yönetim sorunu çerçevesinde, yapılan tüm iyiniyetli görüşmelere rağmen, ders yılı başından beri Eğitim Bakanlığı'nın sorunları geçiştirmeye yönelik tavrı nedeni ile sonuç alınamamıştır.

Bakanlığın okulun durumu ile ilgili Ocak ayında yaptırdığı genel denetim raporu bile geçiştirilmeye çalışılmaktadır. Okulumuzda görev yapan müdürün sorunların çözümüne yönelik açılım ortaya koymak için sürekli mazeret üretmesine, bakanlığın sessiz kalması bu sonucu yaratmıştır. Okul müdürü öğretmenleri greve sürükleyerek okulda kaos doğmasını yaratırken, Eğitim Bakanlığı ise zamanında gerekli yasal tedbirleri almayarak geçici önerilerle günü geçiştirmiştir. Bu çerçevede olayı tekrardan değerlendiren sendikamız ekte sunulan mektubu Eğitim Bakanı Sn. Dr. Özdemir Berova'ya gönderme ve sonuç alınıncaya kadar uyarı grevimizin 08:00-11:00 saatleri arasında devam etmesine karar vermiştir."

Saygılarımızla,

Şener Elcil

KTÖS Genel Sekreteri

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.