EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

Üniversiteler Birliği tanıtılacak

Üniversiteler Birliği tanıtılacak

KKTC bünyesindeki üniversitelerin bir araya gelerek oluşturmak üzere oldukları Üniversiteler Birliği, 30 Mart Pazartesi günü kamuoyuna tanıtılacak.

Yayın Tarihi: 27/03/15 17:25
okuma süresi: 1 dak.
Üniversiteler Birliği tanıtılacak
A- A A+

Girne Amerikan Üniversitesi'nden (GAÜ) yapılan açıklamaya göre Girne'de Mustafa Çağatay Caddesi No:21 ( Mahkemeler bölgesi) adresindeki Birlik Merkez Ofisi'nde gerçekleşecek yönetim kurulu seçiminin ardından saat 11.30'da yönetim kurulu ve birlik basına tanıtılacak.

Açıklamada, Üniversiteler Birliği'ne KKTC bünyesinde YÖDAK onayı bulunan tüm üniversitelerin katılım hakkı bulunduğu bildirildi.

Birliğin KKTC'de yükseköğrenimi ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtmak, işbirlikleri gerçekleştirmek, meslektaşlar arasında iletişim ve dayanışmanın güçlendirilmesini, çalışmalarda birlik ve bütünlüğün oluşturulmasını sağlamak gibi amaçları olduğu belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.