EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ'ye bir ödül de Anadolu Basın Birliği'nden geldi

YDÜ'ye bir ödül de Anadolu Basın Birliği'nden geldi

Yakın Doğu Üniversitesi, Malatya'da düzenlenen görkemli törende Anadolu Basın Birliği tarafından ödüllendirildi..

Yayın Tarihi: 30/03/15 16:05
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ'ye bir ödül de Anadolu Basın Birliği'nden geldi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi bu ödüle, 1988 yılından itibaren Kıbrıs'ın en büyük eğitim ve kültür merkezi haline gelmesine yaptığı katkılar, KKTC'nin tanıtımına olumlu etkisi ve 109 ülkeden 25 bin öğrencisiyle uluslar arası kimliğe sahip olması istihdama katkıları , ve karşılıksız dağıttığı burslar nedeniyle layık görüldü.

Yakın Doğu Üniversitesi'ne ödülü Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi'nin kuruluşunun 10. yılı münasebetiyle gerçekleştirilen törende verildi.

Törene, Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, RTÜK Başkanvekili Hasan Tahsin Fendoğlu, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü ile çok sayıda gazeteci ve davetli katıldı.

Yakın Doğu Üniversitesi Genel Koordinatörü Görkem Bulunç ile YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürü Hüseyin Turan'ın da hazır bulunduğu törende, MASKİ İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Murat Nalçacı tarafından ödül, YDÜ adına Genel Koordinatör Görkem Bulunç'a takdim edildi.

Bulunç, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin 10. Yılını tebrik ederek başladığı konuşmasında KKTC'de eğitim gören Malatyalı öğrenci sayısının yadsınamayacak kadar fazla olduğunu ve direk uçuşların da hem KKTC'yi gezip görmek ve daha yakından tanımak, hem de eğitimlerini almaya gelen öğrenciler için büyük bir kolaylık olacağının altını çizdi.

Bulunç "Gerek yaptıkları başarılı çalışmalar ve gerekse bu akşamki programdan dolayı Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Sayın Halil Zor'a, Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ'a, Sayın Hamit Özpolat'a ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.