EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 10. Amatör Denizci Kursu YDÜ'de açılıyor

Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 10. Amatör Denizci Kursu YDÜ'de açılıyor

T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Deniz ve İçsular Düzenleme Genel Müdürlüğü'nün desteği ile Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Denizcilik Fakültesi'nin bugüne kadar her yıl düzenlediği Amatör Denizci ve Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Kurslarının devamı olarak, onuncu kurs bu yıl, 21 Nisan 2015 ile 7 Mayıs 2015 tarihleri arasında Girne Üniversitesi (GÜ) Denizcilik Fakültesi'nin YDÜ kampüsündeki binasında yapılacak.

Yayın Tarihi: 31/03/15 15:24
okuma süresi: 2 dak.
Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi 10. Amatör Denizci Kursu YDÜ'de açılıyor
A- A A+

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kurslara katılmak isteyenlerin Denizcilik Fakültesi Sekreterliği'ne başvurmaları gerekmektedir. Kurs ve sınav sonucunda adaylar, uluslararası geçerliliğe sahip; "Amatör Denizci Belgesi" ve "Kısa Mesafe Telsiz Operatörü Yeterlik Belgesi" almaya hak kazanacaklardır. Bu belgeler sayesinde Amatör Denizciler dünyanın her yerinde 24 metreye kadar olan tekne veya yatı kullanma ve seyahat etme hakkı elde edecek.

Girne Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı, kursa katılmak isteyen adayların kayıt sırasında kimlik kartı fotokopisi, öğrenim belgesi fotokopisi, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden alınmış Sağlık Raporu, 4 adet vesikalık fotoğraf, 18 yaşını bitirmemiş adayın velisi tarafından düzenlenmiş muvafakatname ve ikametgâh belgesi (oturduğu yerin muhtarlığından) getirmelerinin gerektiğini belirtti.

Kurslar 21 Nisan ile 7 Mayıs 2015 tarihleri arasında Girne Üniversitesi'nin YDÜ kampüsündeki Denizcilik Fakültesi binasında 17:00-19:00 veya 17:00-20:00 saatleri arasında düzenlenecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.