EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

İlahiyat Fakültesi Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri'ne davetlisiniz

İlahiyat Fakültesi Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri'ne davetlisiniz

Hz. Muhammed (S.A.V)'ın doğumu münasebetiyle Kutlu Doğum Programları her yılın Nisan ayında kutlanmaktadır.

Yayın Tarihi: 24/04/15 10:33
okuma süresi: 1 dak.
İlahiyat Fakültesi Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri'ne davetlisiniz
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'ne açıklamalarda bulunan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. İbrahim Çapak, Müslümanların Hz. Peygamberi daha iyi öğrenmeleri, örnek anlamları, insanlığa kattığı değerleri kavrayıp pratik hayata yansıtmalarının hedeflenmekte olduğunu belirtti.

Prof. Çapak; her yıl Hz. Peygamberin farklı bir yönü Kutlu Doğum etkinlileri çerçevesinde ele alınmaktadır. TC. Diyanet İşleri Başkanlığı bu yılki temayı "Hz. Muhammed ve Birlikte Yaşama Ahlakı" olarak belirledi. Dünyanın birçok yerinde Kutlu Doğum programları düzenlemektedir.

Yakın Doğu Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nin de bu çerçevede bazı programlar düzenlediğini belirten Prof.Çapak, Yakın Doğu Üniversitesi AKKM düzenlenecek programın 27 Nisan 2015 Pazartesi Saat 20:00 gerçekleştirileceğini, ilgi duyan herkesi davetli olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.