EĞİTİM
okuma süresi: 1 dak.

"Türk Sineması'nın 100. Yıl Belgeseli" İstanbul'da gösterildi

"Türk Sineması'nın 100. Yıl Belgeseli" İstanbul'da gösterildi

Üsküdar Çamlıca Kız Anadolu Lisesi Türk Sineması 100. Yıl kutlamaları kapsamında Yakın Doğu Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nün "Türk Sineması'nın 100. Yılı" belgeselinin gösterimini gerçekleştirdi.

Yayın Tarihi: 25/04/15 13:07
okuma süresi: 1 dak.
"Türk Sineması'nın 100. Yıl Belgeseli" İstanbul'da gösterildi
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'ne açıklamalarda bulunan İletişim Fakültesi Radyo Tv & Sinema Bölüm Başkanı Yrd.Doç.Dr. Fevzi Kasap; Türk Sineması'nın 100. Yılı dolayısı ile konferans ve gösterimlerden oluşan bir dizi etkinlik planlayan Üsküdar Çamlıca Kız Anadolu Lisesi etkinlikler kapsamında YDÜ Radyo TV ve Sinema Bölümü olarak ağırlandık. Değişik üniversitelerden akademisyenlerin Türk Sineması ile ilgili sunumlarla yer aldıkları etkinliklerde, YDÜ Radyo TV ve Sinema Bölümü olarak ' Türk Sineması 100. Yıl' belgeseli ile yer aldık. Ayrıca okul binasında yer alan değişik katlarda bir hafta boyunca YDÜ'nün ve gösterimi yapılan belgeselin tanıtımını da gerçekleştirdik dedi.

Yönetmenliğini YDÜ RTC Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Fevzi Kasap'ın yaptığı belgeselde Betül Şimşek, Ferda Aşıroğlu ve Serkan Erkök imzaları yer aldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.