EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

YDÜ İletişim, Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında öğencilerle buluşmaya devam ediyor

YDÜ İletişim, Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında öğencilerle buluşmaya devam ediyor

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi, Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında öğrencilerle buluşmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 27/04/15 13:53
okuma süresi: 2 dak.
YDÜ İletişim, Kariyer Günleri etkinlikleri kapsamında öğencilerle buluşmaya devam ediyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Lefkoşa (Near East University,Nicosia) Basın ve Halkla ilişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, YDÜ Koleji Geleneksel 6. Kariyer Günleri Etkinliği'nde öğrencilerle bir araya gelen İletişim Fakültesi, bu kez de YDÜ'nün AKM'de düzenlenen Kariyer Günü Etkinliği'nde hazır bulunarak İletişim Fakültesi Lisans ve Önlisans tanıtımlarını gerçekleştirdi.

Üniversiteye hazırlık aşamasında bulunan öğrenciler, meslek seçimi ve ilgi alanları doğrultusunda tercih etmeyi düşündükleri bölümler hakkında detaylı bilgi edinirken, İletişim Fakültesi'nin sunduğu olanakları yakından tanıma fırsatı buldular.

YDÜ İletişim Fakültesi; Radyo TV ve Sinema, Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Görsel İletişim ve Tasarım, Film Yapımı ve Yayıncılık, Çizgi Film ve Animasyon'dan oluşan 6 Lisans Bölümü ve Radyo TV Teknolojisi, Film Yapımı, Fotoğrafçılık ve Kameramanlık, Görsel İletişim ile birlikte 4 önlisans bölümüne sahip.

Yeni açılan ve 2015-2016 eğitim yılında öğrenci alacak olan bölümleri Film Yapımı ve Yayıncılık, Çizgi Film ve Animasyon ile birlikte iki yıllık Film Yapımı ve Fotoğrafçılık & Kameramanlık bölümleriyle zenginleşmeye devam eden İletişim Fakültesi, Kariyer Günleri Etkinlikleri kapsamında tanıtımlarını sürdürüyor.

İletişim Fakültesi'ni tercih etmeyi düşünen öğrencilerin yoğun ilgi ve katılımının gözlendiği Kariyer Günleri Etkinliği, öğrencilerin İletişim Fakültesi Radyo ve TV Stüdyosu gezisi ile son buldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.