EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

DAÜ'lüler 23 Nisan'da fark yarattılar

DAÜ'lüler 23 Nisan'da fark yarattılar

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ), Toplumsal Duyarlılık Merkezi çatısı altında faaliyet gösteren Genesis IMC Ajans, sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen projede Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi, Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören çocuklar ziyaret edildi.

Yayın Tarihi: 27/04/15 14:39
okuma süresi: 2 dak.
DAÜ'lüler 23 Nisan'da fark yarattılar
A- A A+

23 Nisan günü sabah saatlerinde ziyarete giden Genesis IMC Ajansı üyeleri, tedavi gören çocuklara ve ailelerine 23 Nisan'ı özel kılmak için çeşitli eğlenceler düzenlediler. DAÜ Tıbbi Görüntüleme Bölümü öğrencisi Hasan Tahsildaroğluları gitarıyla, Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Dilara Gürtaç ise Yan Flütüyle çocuklara keyifli bir müzik dinletisi yaptılar. Müzik dinletisinin ardından çocuklar için gelen palyaço, Genesis IMC Ajansı üyelerinin yaptıkları takılardan hediye etti. Daha sonra, 'Uygar Toys' sponsorluğunda alınan eğitici oyunları oynayan çocuklar, Hürmek Market sponsorluğunda Keziban Hürmek'in gönderdiği taze meyveleri büyük bir keyifle yediler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, Onkoloji Bölümü'ndeki çocukları unutmayan ve onların yüzünü bir nebze olsun güldürmek için çaba gösteren DAÜ İletişim Fakültesi Genesis İMC Ajansı öğrencileri çocuklara ve ailelerine onları tekrar ziyaret edeceklerine dair söz vererek mutlu bir şekilde hastaneden ayrıldılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.