EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

"Kitap gibi sessiz ol" adlı "4. Öğretim Elemanları Sergisi" açılıyor

"Kitap gibi sessiz ol" adlı  "4. Öğretim Elemanları Sergisi" açılıyor

Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim ve Tasarım Bölümü, "Kitap gibi sessiz ol" adlı "4. Öğretim Elemanları Sergisi"ni gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

Yayın Tarihi: 23/05/15 07:00
okuma süresi: 2 dak.
"Kitap gibi sessiz ol" adlı  "4. Öğretim Elemanları Sergisi" açılıyor
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi,Kıbrıs (Near East University,Cyprus) Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, YDÜ İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan birbirinden değerli öğretim üyelerinin çalışmalarının yer alacağı sergi, Doç. Dr. Atila Türk, Doç. Dr. Gökçe Keçeci Şekeroğlu, Öğr. Gör. Eser Keçeci, Öğr. Gör. Gamze Anıl, Öğr. Gör. Gazi Yüksel ve Öğr. Gör. Mustafa Ersenal, Arş. Gör. Fuat Boğaç Evren, ve Arş. Gör. Merve Akgül'ün çalışmalarından oluşuyor. "Kitap gibi Sessiz Ol" adlı 4. Öğretim Elemanları Sergi açılışı, İsmet Vehit Güney Sergi Salonu'nda 25 Mayıs 2015 Pazartesi günü saat 19:00'da yapılacak.

Doç. Dr. Atila Türk, elde yapılmış ekslibris ve cam şişe üzerine kolaj tekniği ve karışık teknik uygulamalarıyla sergiye katılırken, YDÜ İletişim Fakültesi Dekan Vekili ve Görsel İletişim Tasarım Bölümü Başkanı Doç. Dr. Gökçe Keçeci Şekeroğlu ise, fotografik uygulama, dijital baskı çalışmalarını sunacak. Öğr. Gör. Eser Keçeci seramik çalışması ile sergide yer alırken, Öğr. Gör. Gamze Anıl, dijital illustrasyon çalışmalarını sergileyecek. Öğr. Gör. Gazi Yüksel, yağlı boya ve fotoğraf çalışmalarını sunarken; Öğr. Gör. Mustafa Ersenal, seramik ve videografi çalışmaları ile sergide yer alacak. Arş. Gör. Fuat Boğaç Evren, dijital illüstrasyon çalışmaları ve dijital poster çalışmaları ile sergiye katılırken, Arş. Gör. Merve Akgül ise, dijital baskı tekniği ve dijital illüstrasyon tekniği çalışmalarıyla sergide yer alacak.

"Kitap gibi Sessiz Ol" adlı 4. Öğretim Elemanları Sergisi, 25-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında merak duyan herkes ziyaret edebilecek....

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.