EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

Gladesmore-Amerikan Kolej dostluğu

Gladesmore-Amerikan Kolej dostluğu

İngiltere'de eğitim veren Gladesmore School'dan bir grup öğrenci, GAÜ Okullar Grubuna bağlı Amerikan Koleji'nin konuğu oldu.

Yayın Tarihi: 24/05/15 12:04
okuma süresi: 2 dak.
Gladesmore-Amerikan Kolej dostluğu
A- A A+

GAÜ'den verilen bilgiye görei İngiltere'de GCSE eğitim programını uygulamakta olan Gladesmore School'dan gelen öğrenci ve idareciler KKTC'de yaptıkları okul gezisinde Amerikan Koleji ziyaret ederek 5. sınıf öğrencileriyle birlikte ders yaptı.

Kıbrıs'ı tanımak için düzenlenen geziye katılan Gladesmore School öğrencileri, bir hafta boyunca ülkemizdeki farklı kültür yapılarını inceleyerek, İngilizce eğitim veren Amerikan Kolej öğrencileriyle güzel bir ortamda aynı dili konuşarak kaynaşma imkanı buldular. Eğlenceli vakit geçirdiler Öncelikle birbiriyle tanışan öğrencilerin katıldığı ''Ben kimim oyununa'' ilgi büyüktü. Oyunda liderleri tanımakta zorluk çekmeyen her iki okula mensup erkek öğrencilerin ünlü futbolcular ve pop sanatçıları gibi konularda aynı zevkleri paylaştığı dikkat çekti.

Ortak dilde buluştular

Sesi ve yeteneği olan misafir öğrenciler şarkılar söylerken, Bilgisayar ve Fen Bilimleri derslerindeki yöntem ve farklılıklar tartışıldı, sona giden yoldaki yöntem farklılıkları bulunsa da evrensel dilde buluşuldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.