EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ'de 80'ler dizi oyuncuları konuk edildi

LAÜ'de 80'ler dizi oyuncuları konuk edildi

Lefke Avrupa Üniversitesi'nin (LAÜ) "25. Yıl Şenlikleri" kapsamında düzenlenen söyleşilerde 80'ler dizisinin oyuncuları LAÜ öğrencileri ile biraraya geldi.

Yayın Tarihi: 26/05/15 14:43
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ'de 80'ler dizi oyuncuları konuk edildi
A- A A+

LAÜ 80'ler dizi oyuncularından Rukiye karakterini canlandıran Özlem Türkad, Elvan karakterine hayat veren Begüm Öner ve Butik Ali karakteri ile seyircinin karşısına çıkan Hakan Bulut'u ağırladı. Rauf Raif Denktaş Eğitim Kompleksi Konferans Salonu'nda gerçekleşen söyleşide oyuncular öğrencilerden gelen soruları yanıtlayarak dizi hakkında bilgiler de veridiler.

LAÜ'de olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Türkad, dönem dizisi çekmenin zor olduğunu, 80'ler dizisini üzeri kapalı geniş bir stüdyoda çektiklerini, bu nedenle hava şartlarının çekimleri etkilemediğini dile getirdi. Dizi oyuncularının uyum içerisinde çalıştıklarını ve bir bölümü iki gün içerisinde çekip bitirdiklerini açıklayan Türkad, çocukluğunun 80'li yıllarda geçtiğini bu nedenle senaryonun kendisine çok samimi ve güzel geldiğini belirtti.

Öner ise, dizinin senaryosunu okuduğunda çok heyecanlandığını belirterek yer aldığı projelerde iyi ya da kötü karakter diye ayrım yapmadığını, karakterin senaryodaki yerine ve kişiliğine baktığını söyledi. Öner, 80'ler dizisinde kullanılan eşyaların o yıllarda yaşamış insanlar tarafından dizi setine gönderildiğini ve eşyaların dizide kullanıldığı bilgisini de öğrencilerle paylaşarak gelen tüm soruları içtenlikle yanıtladı.

80'ler dizisinin üç bölüm sonra sezon finali yapacağını söyleyen Bulut, izleyicilerin dizinin sonu nasıl olacak diye merak içinde olduklarını belirtti.

Samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşinin ardından dizi oyuncuları LAÜ FM'e ziyaret gerçekleştirerek LAÜ FM'e röportaj verdiler.

LAÜ BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.