EĞİTİM
okuma süresi: 2 dak.

The American Nursery School yıl sonu gösterisi muhteşemdi

The American Nursery School yıl sonu gösterisi muhteşemdi

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu'na bağlı The American Nursery School yıl sonu gösterisi 26 Mayıs Salı günü Spectrum'da yapıldı.

Yayın Tarihi: 27/05/15 10:19
okuma süresi: 2 dak.
The American Nursery School yıl sonu gösterisi muhteşemdi
A- A A+

Gösteriden önce bir açılış konuşması yapan The American Nursery School Müdürü Binnur Saymaz "Çok heyecanlıyız, Lower Reception öğrencilerimizi mezun ederek ilkokula göndermenin gururunu yaşarken, Preschool öğrencilerimizin de bir üst sınıfa geçmelerinin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu geceyi hazırlayan öğretmenlerimize öğrencilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

The American Nursery School yıl sonu gösterisi 2 yaş grubu dansıyla başladı.

Minik öğrenciler ilk sahne deneyiminde, ışıklar altında heyecanlı ve meraklı bakışlarla etrafa bakarak dans ettiler, dakikalarca alkışlandılar.

"Neler Öğrendim" adlı tiyatro oyunuyla büyülenen aileler çocuklarını ayakta alkışlarken, bir eğitim yılında yaşanan olayları sahnede başarıyla yansıtan minikler büyük takdir topladılar.

Etkinlikte 3 yaş grupları coşkuyla dans ederken enerjileri bütün velileri heyecanlandırdı.

Günün en renkli anları ise 2014-2015 eğitim yılı boyunca çocukların yıl içinde yaptıkları tüm etkinliklerden oluşan slide show gösterisiydi.

GAÜ Sahne Sanatları Bölümü öğretmenleri tarafından yetiştirilen minik balerinlerin gösterisi ise herkesi etkiledi.

Minik balerinlerin teknik ve duruşları uzun uzun alkışlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.