EĞİTİM
okuma süresi: 4 dak.

Dr. Suat İ. Günsel bursu almaya hak kazananlar açıklandı...

Dr. Suat İ. Günsel bursu almaya hak kazananlar açıklandı...

Yakın Doğu Koleji, başarılı öğrencileri burslarla desteklemeye devam ediyor..

Yayın Tarihi: 27/05/15 15:06
okuma süresi: 4 dak.
Dr. Suat İ. Günsel bursu almaya hak kazananlar açıklandı...
A- A A+

Yakın Doğu Koleji başarılı öğrencileri ödüllendirmeye devam ediyor. Yakın Doğu Üniversitesi Kurucu Rektörü Dr. Suat Günsel adına verilen öğrencileri teşvik ve başarıllı öğrencileri ödüllendirmek adına verilen bursları almaya hak kazanan öğrenciler belli oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Müdürlüğ'nden yapılan açıklamaya göre, Yakın Doğu İlkokulu 5. sınıf öğrencilerinin girdiği üç seviye belirleme sınavları (Müdür Sınavları) sonucunda, en yüksek dereceyi elde eden ilk 10 öğrenciler, Dr. Suat Günsel Bursu almaya hak kazandı. Dr. Suat Günsel Bursu kapsamında burs almaya hak kazanan öğrenciler, eğitim yılı boyunca hiçbir ücret ödemeyecek olup, 9 ay boyunca 400 TL maaş alacaklardır. Dr. Suat Günsel bursu almaya hak kazanan öğrenciler Azra Lesley KOLCU, Derviş ÇOBAOĞLU, Zehra YÜRÜKOĞULLARI, Dicle ÖZAKINCI, Beyza Havva KAYGISIZ, Bilal Taha KOÇ, Gülin ERBİLEN, Mehmet DELLALOĞLU, Mustafa LORD, Tuğberk SOYER oldu.

10 Kişiye de Tam Eğitim Bursu

Yapılan sınavlarda, en yüksek puan sıralamasında 11-20 arasında derece yapan öğrenciler ise, Tam Eğitim Bursu almaya hak kazandı. Tam Eğitim Bursu almaya hak kazanan öğrencilerimiz, Şelale ÜRETİCİ, Ayşem KIRALP, Begüm CANKURT, Efe Can KATAR, Halil BERTUĞ, Ekin Su ADAÖZ, Hatice ARİFOĞLU, İsmail Can SAĞLAMER, Mehmet DEVECİ, ve Mert ŞİRİN oldu.

30 Mayıs 2015'de Yapılacak Yakın Doğu Giriş Sınavında 10 Öğrenciye Daha Dr. Suat İ. Günsel Bursu ve 50 Öğrenciye Tam, Yarım ve Çeyrek Eğitim Burs İmkanı.

30 Mayıs 2015 Cumartesi günü yapılacak Yakın Doğu Koleji Giriş Sınavında başarılı olan 10 öğrenciye daha Dr. Suat Günsel bursu verilecek. Ayrıca, sınavda başarılı olan 10 öğrenciye Tam Eğitim Bursu, 20 öğrenciye Yarım ve 20 öğrenciye de çeyrek eğitim bursu verilecek. Daha önce burs kazanamayan ya da aldığı Tam Eğitim Bursu 'nu yükseltmek isteyen öğrenciler de 30 Mayıs 2015'te gerçekleştirilecek Giriş Sınavına katılıp burslarını arttırılabilme imkanına da sahip olacaklardır.

Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel, yaptığı açıklamada, başarılı öğrencileri burslarla desteklemenin bir Yakın Doğu geleneği olduğunu ifade etti. Öğrencilerin küçük yaşta iyi bir eğitim almalarının çok önemli olduğunu belirten Günsel, bu konuda tüm olanaklarını seferber ettiklerini belirtti. Öğrencileri, geleceğin temeli olarak gördüklerini ifade eden Günsel, verdiğimiz her bursla geleceğimize yatırım yapıyoruz dedi. Doç. Dr. İrfan S. Günsel, "öğrencilerimize sağladığımız burslar hem öğrenim hayatlarında öğrencilerimizin ailelerine bir destek hem de çalışmaya teşvik edici bir rekabet yaratıyor. Okulumuzdaki öğrencilerimiz, aldıkları kaliteli eğitim ile birçok başarıya imza atıyor; bu başarıların bir parçası olmak isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Yakın Doğu Koleji Giriş Sınavı, Dr. Suat İ.Günsel Bursu, "Tam, Yarım ve Çeyrek Eğitim Bursları"hakkında detaylı bilgi almak isteyenler nec.k12.tr veya 223 64 64 (dahili 161,351,355) no'lu telefondan alabilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.